Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Esglèsia i diners

L’Esglèsia Catòlica com a institució sempre s’ha identificat a Espanya amb posicions de dreta política, quan no de feixisme declarat, recordem el seu paper durant la dictadura franquista. En aquests darrers temps les seves ordalíes radiofòniques criticant exhacerbadament Catalunya i el seu Estatut han estat de les més flagrants vendettas que s’han pogut escoltar, especialment de la inconmensurable COPE, ràdio de la Conferència Episcopal Espanyola.
I clar, l’Esglèsia catalana, membre d’aquesta mateixa institució, no s’ha deixat sentir gaire per a defensar la posició de llibertat i responsabilitat que mereixia la resposta a aquestes crítiques, nomès l’abad de Montserrat,Josep Maria Soler, en una entrevista a El País(27/08/06), deixava anar alguna feble al·lusió al posicionament de l’Esglèsia com a institució vers Catalunya i tots els seus ciutadans, catòlics inclosos.
Però vet aquí que s’han adonat de que estan rebent menys donacions econòmiques de fidels a Catalunya perquè aquests atacs no són en va i la gent se’n cansa de sentir a dir que som el pitjor (veure El País, 16/11/06).
Ja ho sabem que la gent es mou per interessos, però els creients no haurien de deixar-se anar així. Malgrat tot, si aconsegueixen aturar els atacs, benvinguda sigui la necessitat de diners de l’ Esglèsia, tots viurem més tranquils.
Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 saltenc { 11.16.06 at 19:29 }

Jiménez Losantos, Cristina López Schlichting i César Vidal una davantera digna de la Santa Inquisició

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>