Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Veritats inconvenients

S’estan produïnt arreu protestes de ciutadans contra actuacions d’empreses i administracions que vulneren les condicions òptimes del medi ambient.
No és casualitat que totes aquestes persones hagin pensat a manifestar-se, en llocs ben diferents i per raons també diferents.
A Girona protesten per la MAT, línia de molt alta tensió entre França i Espanya que passarà per zones de la Catalunya Nord i Girona, malmetent, segons els manifestants, zones molt importants de natura verge i properes a nuclis habitats. Inclús dos dels partits que formen part del proper govern de la Generalitat, s’hi oposen. A Santiago de Compostel·la es manifesten contra la lentitud en el procés judicial de l’abocament del petrolier Prestige, a més de recordar que encara s’estan trobant restes de petroli a les platges i fons marins de Galícia. A moltes ciutats s’han fet manifestacions de persones en bicicletes per reivindicar unes ciutats, una societat més sostenibles, que no depenguin tan dels carburants sòlids i que apostin per veritables polítiques de respecte a la natura.
Al Gore, en el seu documental An inconvenient truth manifesta el perill proper i real d’una degradació sistemàtica de la Terra que ens obligarà a pensar seriosament en canviar les formes de relacionar-nos amb l’entorn i amb nosaltres mateixos. Moltes veritats inconvenients es succeeixen arreu, masses.
Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>