Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Actors genials per a històries màgiques


Ficció és la nova pel·lícula de Cesc Gay. S’estrena avui i cal anar a veure-la.
Primer perquè totes les històries que fins ara ha explicat Gay han tingut aquell punt de sinceritat i interès que mereixen una visita al cinema.
Segon, perquè els actors que hi intervenen són de primer ordre, Javier Cámara, Àgata Roca o Carme Pla, però sobretot, Eduard Fernández que ja sabem que és un actor genial però que a cada nova obra que li veiem ens sorprèn amb les seves subtileses, amb els seus silencis, amb la seva mirada, un artista amb totes les lletres.

La història passa al Pirineu català, entre persones solitàries que tenen família, que renoven relacions, que es plantegen la seva vida, que viuen i somien, com qualsevol. És el platejament de quins són els rols de les noves parelles, de les noves famílies, de l’amor i la seva exhuberant omnipresència que modifica i substancia les persones.

Ja amb la pel·lícula “A la ciutat”, Gay ens va sorprendre amb l’analisi de noves formes de relació entre les persones, de la vida dels urbanites, de l’amor altra volta. Sentim i veiem la seva proposta, ens hi trobarem…

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>