Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Rumsfeld go home


Donald Rumsfeld ha dimitit de secretari de defensa dels EUA ; o l’han dimitit, perquè la notícia s’han publicat avui, desprès de saber-se que els republicans han perdut les eleccions al Congrès i el Senat nord-americà.

Aquest fracàs electoral es deu sobretot al paper llastimòs que està fent Estats Units al país de l’orient mitjà. Ja fa massa que dura la invasió, ja són masses els soldats morts; ja és massa la implicació de les grans empreses armamentístiques controlades, sembla que pel propi Rumsfeld, que han fet el seu agost a l’Irak. Per tot plegat el paper de l’ex-secretari de defensa ja no interessa. Potser a ell tampoc i per això se’n va.

En aquesta guerra absurda, que ja s’està convertint en un segon Vietnam per als americans, s’han comès molts errors, però el rei ha estat sens dubte Donald Rumsfeld, sostingut pel President Bush i tot el Partit Republicà, que no ha estat capaç de gestionar el conflicte amb equilibri i que ha sigut un secretari prepotent i fanfarró. Per això celebrem que Rumsfeld se’n vagi a casa.

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>