Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Pacte d’esquerres, segona oportunitat

El proper govern de la Generalitat de Catalunya serà un tripartit format per PSC, ERC i ICV. El proper president de la Generalitat serà Jose Montilla i tindrà un vicepresident en Josep Lluís Carod Rovira. La incògnita s’ha desvetllat, més aviat del que semblava. I aquesta és la primera valoració positiva de la notícia. El poble de Catalunya no pot estar pendent de la lluita per les cadires i el poder durant molts dies, no es pot fer dependre la vida de la gent de si en tenim més o menys direcions generals per als nostres militants. Les eleccions de dimecres passat varen mostrar un país cansat de les estratègies pel poder dels polítics, desprès de tot el tràmit de l’Estatut i les divergències i novatades del tripartit d’esquerres. Aquesta que avui s’anuncia és una segona oportunitat. Una segona oportunitat que serà la darrera per a molts dels protagonistes, i de les poques que es pot permetre Catalunya com a país. Els reptes socials i econòmics que tenim ens obliguen a pensar seriosament en treballar, en deixar les emocions i passar a l’acció. Per això és bo que els tres partits que han fet una feina fins ara força digna i difícil d’entomar, siguin capaços de posar-se a treballar una altra vegada amb determinació i rapidesa. Les lloances no esguanyen nomès el dia de les eleccions, es guanyen en el dia a dia, perquè ha arribat ja el moment de treballar per Catalunya i per la seva gent, tota la gent.

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>