Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Les elèctriques treuen fum


Desprès de les anades i vingudes amb la famosa opa hostil de Gas Natural a Endesa, frustrada per interessos no gaire nets, arribà l’opa d’E-ON, la poderosa empresa alemanya productora de l’energia per mitja Europa. Llavors els abans oponents fervents a l’absorció es varen tornar laxes i no posaren tant d’impediment.
El govern espanyol trampejava com podia la situació. Zapatero i Merkel es reunien al llac Constança, al sud d’Alemania, per aclarir conceptes. I vet aquí que just el dia en que el Govern espanyol finalment cedeix i no posa trabes a l’absorció d’Endesa per facilitar que l’energia a Espanya i el servei al ciutadà siguin els millors possibles, sabem que ahir a la nit mitja Europa es va quedar a les fosques i E-ON reconeix que ha estat error seu. Sembla que un tall en una estació entre França i Alemania, per deixar passar un vaixell pel riu, ha estat l’origen de tota la situació. Territoris tan llunyans com Polònia, Piemont (Italia) o algunes zones de França i Espanya han rebut les conseqüències.
A veure si això de la concentració en poques mans de l’energia bàsica no és per millorar, i anem a pitjor. Que algú ens ho aclareixi als ciutadans que paguem el rebut religiosament i no podem fer res sense el servei d’aquesta energia..o si?

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>