Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Contactes

Ha començat el temps dels contactes. Alguns han criticat les seccions de contactes dels diaris però diria que a partir d’avui als caps dels partits catalans nomès els mancarà posar-hi un anunci per vendre’s al millor postor. Exemples:

Morenàs de mirada arrebatadora i llengua versàtil s’ofereix per a amo dominant…notaris abstindre’s. Telefòn obert a tothora, s’atèn també en castellà.

Submís i tendre, però capaç de fer els dos rols, cerca companys de nit, amb fins seriosos. Abstenir-se poetes de socarel. Pis propi. S’atèn en diverses llengües.

Agosarat i innovador, amb personalitat pròpia cerca company per fer duo i/o trio. Abstenir-se progres caducs i antics cristians. S’atèn en català.

Hippie reciclat, versàtil en les postures, cerca companys per trobades en grup, no hi ha límits, els posem junts. S’atèn en diverses llengües.

Cavaller d’antic posat, elegant i ferm amb problemes de situació, cerca algú que estimi sense condicions. Chalet i casa la costa. S’atèn preferiblement en castellà.

Jovenzuelo decidido, busca compañeros de fiesta para romper con todo. No hay límites, excepto los que ponga yo. Se atiende exclusivamente en castellano. Polacos abstenerse.

El joc està en descobrir qui és qui…els trobeu?

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

1 Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Tina Bauermeister { 03.09.20 at 10:04 }

Precio del contenido patrocinado en trinamilan.cat para la industria del juego
Hola,

Actualmente estamos trabajando en nombre de un importante cliente líder de la industria que intenta mejorar su marca a través del contenido editorial.

Mientras buscábamos oportunidades, nos hemos encontrado con su sitio web trinamilan.cat

Por favor, háganos saber los precios y las opciones para incluir contenido patrocinado en su sitio web.

Podemos proporcionarle un contenido de alta calidad que se adapte a la audiencia de su sitio web. Incluiremos citas e imágenes, para que el contenido resulte natural para sus lectores.

Además, si está interesado en publicar contenido patrocinado en sitios web / blogs propiedad de su empresa, por favor envíenos más detalles con la siguiente información:

- URLs de sitios web
- Precios
- Restricciones de enlace (Nofollow, etc.)
- Cualquier restricción sobre el contenido o enlaces salientes

Avíseme y podremos comenzar a trabajar.

Saludos cordiales,

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>