Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Incomunicats

Darrerament les comunicacions a la zona de Barcelona i rodalies són un caos. Per fer un trajecte de 15 minuts dins la metròpoli barcelonina pots estar dues hores. I això no és normal. Parlo de les cues contínues a les rondes o les autopistes, pagant i sense pagar peatge, ja no hi ha res que t´asseguri la rapidesa de la via.

El transport públic, l´alternativa que contínuament els responsables polítics tenen a la boca, fracassa estrepitosament, exemples: les continues aturades dels trens de rodalies, que deixen els ciutadans indefensos a les estacions o als trens, sense informació, produïts per accidents o trencaments de catenàries… Els aeroports: les vagues salvatges de personal de terra a El Prat o a Girona; les esperes sense explicació que ja són normalitat o els desviaments o anul·lacions de vols de les companyies que venen fum a preus d´or.

Avui, dia de reflexió, és moment de pensar no només en com parlen els candidats, com vesteixen o si ens fan gràcia els dvd´s, sinó sobretot en com valorem el funcionament de les institucions i serveis públics i privats; en com la nostra vida diària es pot millorar en funció de qui portarà les regnes, pense-m´hi seriosament mentre ens esperem a que el tren surti o l´avió vulgui enlairar-se.

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>