Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Dones i talles
Aquests dies es celebra la Pasarel·la Cibeles, on es presenten les col·leccions de moda per a la propera temporada.
De fa temps que es parla de la demanda de dones extremadament primes per a passar els models que es presenten a tots els events d’aquestes característiques, i enguany, els responsables de Cibeles han pres una decissió: no accepten models de menys del 18% de massa corporal (la normalitat estaria en el 25%).
Aquesta mesura ha revoltat el món de la moda i les models, tot i que la Passarel·la Gaudí ja ho ha posat en pràctica en d’altres anys.
Milà o Londres s’estan plantejant de fer el mateix.
La mesura a la fí, es per aconseguir que les noies no prenguin com a model les dones més primes i així evitem anorexies i bulímies, malalties terribles on les hi hagi.
Algunes preguntes em venen al cap:
- perquè aquesta mesura només es referix a dones? que són les úniques susceptibles de patir aquestes malalties? que són més febles i exposades a la publicitat d’una pasarel·la que els homes?
- realment la mesura aportarà sensatesa a tothom i els modistos faran tallatges més adequats a la dona real?
- algú ha preguntat a les professionals de la passarel·la si estan d’acord en que les pesin com a bens que van a l’escorxador?
Bé, mentre, la dona normal, al carrer, es baralla per sobreviure a la rutina diària: feina fora de casa, feina dins de casa, responsabilitat dels infants, responsabilitat dels avis, i a sobre estar guapa i diponible quan sigui que si no et poden matar…potser no hem avançat tant com sembla en els drets de les dones…potser…

Música Besame mucho # Andrea Bocelli

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>