Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Campions!!!!

És veritat….avui l’equip espanyol de bàsquet ha fet història i és el campió del món. Ho ha fet al Japó, lluny, molt lluny, però estaven tan a prop!

No és cosa fàcil, és el Campionat del Món, la fita més important després de les olimpíades, i s’han passejat!

Des de Los Àngeles, on el dream team d’Epi i companyia que no es donava un èxit similar, i van cars els èxits a aquests nivells..

Les grans potències com Sèrbia , antiga campiona mundial o els EEUU, els reis de l’NBA, no han estat rivals suficients, ni tan sols Grècia, actual campiona d’Europa, equip compacte i difícil on els hi hagi, han estat enemics per al team d’or de Gasol i companyia.

Però no és només un equip d’estrelles, com l’immens Pau Gasol, o JC Navarro; és un conjunt en majúscules que ha sabut jugar, defensar, atacar i contraatacar, sent sempre una unitat, cobrint espais i minant el contrari, amb elegància i savoir faire. No en va avui, desprès de la lesió de Pau, tots els jugadors han saltat a la canxa amb una samarreta que posava “Pau també juga”, i sí, ha jugat, ha jugat amb el cor, a la banqueta, al costat dels seus companys, traient el fetge per la boca i plorant quan quedàven minuts, no s’ho podia creure, no ens ho podiem creure…or al campionat del món!!

Altres esports més valorats no han arribat mai a aquest nivell de resultats, potser s’ha de ser més humil, i fer feina…Que n’aprenguin!!!!

Gran feina feta per tots els de l’equip esportiu i tècnic, felicitats!!!

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>