Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

The Who

La banda de rock britànica The Who tornen a cantar i els tenim a Barcelona i Madrid aquests dies per recordar, aquests sí, que els vells rockers no moren, i si no mireu la fotografia de dalt, de fa uns dies on Pete Townshend y Roger Daltrey presentàven la gira mundial que tot just comencen.

No sembla pas tan lluny quan aquests nois cantàven les famoses ‘My generation’ o ‘The kids are allright’ i els hi feien ombra a les mítiques Beatles o als Rollings, aquella películ·la Quadrophenia va significar l’inici del moviment “mod” i practicament del “punk” com a models musicals d’expressió en els 60 i 70 del segle XX. Tot una declaració de principis estètica i trencadora que s’expandí pel món com la pólvora.

Han sofert al llarg de la seva història dalts i baixos, no sempre s’han mantigut a primera línia, a més la mort de John Entwistle i de Keith Moon, va deixar la formació en baixa forma,però els líders Daltrey i sobretot Townshend, han sabut retornar-la als seus orígens i diuen que porten els Who del segle XXI. No en va se’ls hi han afegit el fill de Ringo Starr, Zak Starkey; i el germà de Townshend, Simon. Tot una declaració de principis.

Per si voleu començar a xalar, aqui teniu un pessic:

Música My generation # The Who

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Anonymous { 08.04.06 at 23:08 }

Here are some links that I believe will be interested

2 Anonymous { 08.09.06 at 17:40 }

Here are some links that I believe will be interested

3 Anonymous { 08.16.06 at 8:10 }

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>