Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

MedicamentsHe llegit en un dels prospectes d’un medicament que està a la venda en aquest moment a les farmàcies, dedicat especialment a una malaltia de la dona, que no és aconsellable la seva administració en moments que siguin previs al coit perquè podria interferir en el procés de reproducció, sense dir res més. Analitzem be els conceptes, primer de tot és un medicament que només és administrable a dones; segon, és un medicament que s’indica que pot interferir en el procés de reproducció, per tant dona per suposat que cada vegada que una dona fa el coit ho fa per reproduir-se. Però, a quin segle estem? jo em pensava que al XXI, jo em pensava que a una societat occidental, igualitària, no masclista, moderna i sense prejudicis. Però, que un producte farmacològic que no és susceptible de ser una eina manipulativa sino que es recepta per metges a les pacients, i aquestes els compren amb tota la confiança, contingui unes asseveracions plenes de prejudicis i falses demagògies que fan fàstic, és intolerable. Cal que les dones tinguin tota la informació, però el redactat hauria de ser diferent, caldria que digués que en el cas de que una dona vulgués quedar-se embarassada, no el prengués, perquè podria interferir en el procés reproductiu. Només amb un canvi mínim de la redacció, ja canvia el concepte, i mira que és fàcil redactar bé. No sé qui és responsable de les indicacions que figuren en els prospectes dels medicaments, suposo que els laboratoris que els fabriquen, però també penso que hi ha un control públic per part dels estaments de l’administració sanitària que vetllen perquè tan els continguts com les informacions siguin les que han de ser, tan per a les conseqüències mediques com per les socials, de l’administració de medicaments a les persones. Trobo molt greu una indicació com aquesta, una manca de respecte i una prepotència indecent vers les dones que l’hagin de menester. El medicament es diu Blastoestimulina i és dels Laboratoris Almirall.

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>