Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Vida


De sempre sabem que les dones viuen més temps que els homes, a tots els països del món, en totes les èpoques històriques, i també en diferents espècies animals. Aquesta asimetria en la mortalitat sorgeix, segons els estudis fets, per la necessitat d’atreure parella i s’origina en el més profund de la nostra història de l’evolució. La selecció sexual i els rols d’homes i dones són diferents, mentre les dones inverteixen normalment més temps i esforços en els seus fills, els homes ho fan en la competència entre ells per atreure parella femenina. Per exemple la mortaldat entre micos mascles és molt superior en l’època de reproducció perquè competeixen agressivament per l’estatus social i les femelles. Els científics americans que han fet l’estudi comenten que tan les plomes de gall d’indi com els accessoris dels tot terreny són elements visualitzadors d’aquesta competició agressiva per les femelles i això té un cost afegit. En la naturalesa això crea una psicologia i una conducta més arriscada en els mascles. Tanmateix a la vida moderna, on la major part dels duels son una forma d’entreteniment, el comportament i la psicologia masculina retallen les expectatives de vida en relació a les dones. De fet justament els models de vida moderns les exacerben més. Potser no ens havíem adonat de que la vida passa tan ràpid que perdem els referents en foteses, en aquest moment ja tan els homes com les dones. Parem atenció, fixem-nos en que la vida que ens es donada serà tan bona i tan viscuda com nosaltres vulguem. El límit només és nostre.

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

1 Anonymous { 05.10.06 at 16:41 }

Moltes vegades a la vida no volem parar perquè tenim por de veure’ns a nosaltres mateixos. Tenim por dels nostres temors, errors i fustracions. Però si parem, pensem i fem l’esforç de compartir segur que la realitat no és la mateixa.
Parar per pensar i per gaudir és un exercici indescriptible.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>