Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Llibres

Llegir és un dels plaers més grans que hom pot experimentar. No és casualitat que el llibre com a objecte sigui valorat i desitjat per se. El que comunica la lectura es pot convertir en el millor dels refugis per a la ment proporcionant coneixement i emocions. Amb l’arribada de la societat digital molts han estat els que han profetitzat la mort del llibre, pensant més ne l’objecte que en la seva pròpia capacitat de comunicar, més en el suport paper que en el procès que significa la lectura com a acte de coneixement, de cultura i de civilitat. Jo no estic d’acord amb aquesta previsió negativista, penso que el procediment de la lectura és un acte assegurat dins l’activitat humana que gaudeix de vida plena. I per extensió, el llibre com a objecte, té un valor que va més enllà de la pròpia activitat literària o comunicadora. Perquè, heu sentit mai l’olor sensual de les fulles d’un llibre nou? Heu experimentat l’agradable sensació de tocar les pàgines suaus d’una novel·la? Heu viscut l’emoció tremenda i colpidora que significa rebre el regal d’un llibre, de mil llibres que s’amunteguen en l’espai petit davant dels teus ulls? No sereu mai capaços de renegar d’aquests plaers, per això els llibre són als humans el que la seva pròpia història ens diu. Regaleu i rebeu llibres, us tocarà la ma innocent de la felicitat.

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>