Blog pensat per comunicar idees, opinió, propostes i raons per intercanviar amb tot el món
Actualitza per a canviar l′imatge ;)

Marbella

Els noms de lloc no són casuals, Marbella, com el seu nom indica és un poble molt bonic al costat del mar, i ha estat aquesta situació que ha propiciat a alguns impresentables la possibilitat d’enriquir-se fins a extrems insospitats, concretament a alguns polítics i tècnics del seu ajuntament. Un jutge els ha empresonat, i encara està fent feina per tal d’arribar a descobrir totes les malifetes i estralls que han arribat a fer en aquell lloc idílic. També s’han demostrat implicacions de persones d’altres llocs, Múrcia, Madrid, Oriola, sempre relacionats amb la construcció i la requalificació municipal de sol…Ens haurien de fer pensar alguns fets: perquè és tan fàcil fer il·legalitats a l’administració pública, durant tan de temps, sense que sigui possible aturar-ho? Com és possible que persones sense escrúpols accedeixin a llocs de responsabilitat política i tècnica tan importants? Perquè el joc democràtic es veu pervertit en activitats delictives? S’està produïnt a d’altres llocs i com es pot controlar que això no succeixi? Potser cal revisar la concessió de contractes per part dels ajuntaments, potser es necessari pensar en la pròpia financiació municipal, qui sap si cal pensar en com actuen els nostres responsables públics i la seva responsabilitat vers nosaltres, i potser cal revisar com pensem nosaltres en el que esperem de la nostra administració. Algú havia de veure el que estava passant, però no ha dit res, o no han pogut, o, deixeu-me mal pensar, no han volgut? El vot és la nostra veu, fem-los fora d’una vegada.

Comparteix:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • TwitThis

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>